nederlands
deutsch
english
Maximum Technology
Home Deutsch
Produkte fuer AMF maschinen
Produkte fuer Brunswick Maschinen
Steuerung fuer Seil Maschinen
Scoring fuer Bowlingbahnen
Motoren fuer Bowlingmaschinen
Vertreter von Maximum Technology Produkte

MaxS Scoring. Een volwaardig automatisch scoresysteem voor de puntentelling van bowlingbanen.

In augustus 2008 introduceerde Maximum Technology haar geheel in eigen beheer ontwikkelde automatische score systeem voor bowlingbanen onder de naam MaxS Scoring.

De eerste twee installaties (18 banen) vonden plaats in Bowlingcentrum Purmerend en Bowlingcentrum Steenwijk.

Ondertussen is het aantal banen met het MaxS scoresysteem gestaag gegroeid en wordt het gebruikt in kombinatie met diverse soorten bowling machines waaronder AMF en Brunswick, maar ook diverse merken touwmachines.

Het systeem kan met hoofdcomputer worden gebruikt, maar dit is geen vereiste. De baancomputers kunnen ook prima zelfstandig werken, waarbij de bediening op het toetsenbord in de spelersruimte plaatsvindt. Een aantal functies zoals bijvoorbeeld tijdbowlen, baanwissel en het afdrukken van scores is dan niet beschikbaar.

Eén van deze systemen is gekoppeld aan een reeds bestaand kassa systeem met baanreserverings software die de banen automatisch aan- en uitschakelt volgens de vooraf ingevoerde reserveringen. Er is ook een koppeling gemaakt voor het volledig automatisch verwerken van leaguescores. Dit vereist installatie van aparte league software waarin spelers, teams, handicaps, speeldata etc vooraf worden ingevoerd.

Het MaxS systeem maakt gebruik van ccd camera's die zichzelf automatisch instellen op de juiste lichtsterkte voor bowlen met wit licht, gekleurd licht of blacklight.

Voor centra met touwmachines is er een rechtstreekse koppeling met de besturingskast van de machine voor detectie van de pins. Deze systemen werken dus zonder camera.

Voor weergave van scores en graphics is gekozen voor duidelijk leesbare 32" breedbeeld LCD monitoren.
 
In kombinatie met een eenvoudige menustruktuur en een verlicht toetsenbord, is het MaxS systeem onder alle omstandigheden door iedereen eenvoudig te bedienen.
Alle 'geavanceerde' functies zoals sweep reverse bij gootbal of 7-10 pin, snelle strikecycle, afruimen na spare in 10e frame en het aansturen van automatische bumpers zijn in het MaxS systeem gewoon standaard.

Maximum technology gebruikt 32" LCD monitoren voor haar eigen MaxS scoresysteem. Deze monitoren zijn echter ook geschikt gemaakt voor gebruik met andere scoresystemen zoals Qubica, Steltronic, Scoremaster etc..

U kunt nu uw slecht- of zelfs niet meer verkrijgbare monitoren eenvoudig vervangen door LCD monitoren zonder gelijk te moeten investeren in dure nieuwe hardware zoals signaalomvormers, baancomputers of zelfs een geheel nieuw computersysteem.
Natuurlijk kunt u deze monitoren ook weer gebruiken als u naderhand besluit een nieuw scoresysteem aan te schaffen.
Voor meer informatie: e-mail naar (info@maximumtechnology.nl) of neem kontakt op met een van onze dealers.