nederlands
deutsch
english
Maximum Technology
Home Nederlands
produkten voor AMF machines
produkten voor Brunswick machines
produkten voor verschillende merken touwmachines
Automatisch scoresysteem voo bowlingbanen
Motoren voor verschillende merken bowlingmachines
Diverse produkten voor bowlingbanen
Installatie- en gebruikershandleidingen
Verkooppunten van Maximum Technology produkten
Veiligheid van bowlingmachines
Onderhoud van bowlingmachines
Storing bowlingbaan of bowlingmachine

Preventief onderhoud van bowlingbanen en -machines.

Voor ieder bowlingcentrum geldt dat het hart van de onderneming bestaat uit de bowlingbanen en de bijbehorende bowlingmachines. Het probleem hiervan is echter dat deze apparatuur in de meeste bowlingcentra over het algemeen ook zorgt voor de meeste kopzorgen bij de bowlingondernemer en zijn/haar klanten.

Om een bowlingbaan storingsvrij te laten functioneren is goed onderhoud van levensbelang! Een goed uitgevoerd preventief onderhoudsplan zorgt ervoor dat er tijdens het bowlen zo goed als geen storingen optreden. De storingen die zich toch nog voordoen zijn van dien aard dat deze eenvoudig en snel opgelost kunnen worden door hiervoor opgeleid personeel binnen uw onderneming. Hierdoor wordt de ergernis bij uw klanten tot een minimum beperkt en kan ook uw personeel gewoon zijn werk doen.

Een bijkomend voordeel van goed onderhoud is dat u onveilige situaties bij het werken aan de bowlingmachines tot een minimum beperkt. Dit is juist nu van belang omdat de arbeidsinspectie druk bezig is om bowlingcentra te kontroleren op het gebied van veilig werken met bowlingmachines. Zie de pagina veiligheid voor meer informatie over de werkwijze van de arbeidsinspectie met betrekking tot bowlingmachines.

Het is tevens zo dat een goed onderhouden bowlingmachine die zonder storingen draait ook steeds minder gevoelig wordt voor storingen. Een kleine storing veroorzaakt vaak een grotere storing, die op zijn beurt weer een nog grotere storing veroorzaakt, etc. Hierdoor gaan er vaak dure onderdelen kapot die nog vele jaren dienst hadden kunnen doen. Kortom: goed onderhoud aan bowlingmachines bespaart u niet alleen veel ergernis, maar ook veel geld!

Het moge duidelijk zijn dat het onderhoud van uw bowling apparatuur op een professionele manier moet gebeuren. Onze dealers geven u graag vrijblijvend advies over de beste oplossing voor het onderhoud in uw bowlingcentrum.