nederlands
deutsch
english
Maximum Technology
Home Nederlands
produkten voor AMF machines
produkten voor Brunswick machines
produkten voor verschillende merken touwmachines
Automatisch scoresysteem voo bowlingbanen
Motoren voor verschillende merken bowlingmachines
Diverse produkten voor bowlingbanen
Installatie- en gebruikershandleidingen
Verkooppunten van Maximum Technology produkten
Veiligheid van bowlingmachines
Onderhoud van bowlingmachines
Storing bowlingbaan of bowlingmachine

Storing aan bowlingbaan of bowlingmachine.

Alhoewel met goed preventief onderhoud het aantal storingen aan een bowlingmachine tot een aanvaardbaar laag niveau is terug te brengen, zijn deze helaas nooit helemaal uit te sluiten. Bij goed onderhouden machines zijn de meeste storingen van dien aard dat zij snel door hiervoor opgeleid personeel zijn te verhelpen. Helaas zal er zich af en toe toch iets voordoen waarbij de hulp van een specialist noodzakelijk is.

De dealers van Maximum Technology zijn niet alleen verkopers van goede bowlingprodukten, maar zijn ook in staat om zeer snel bij u ter plaatse een vervelende storing aan uw bowlingmachine op te lossen. Dit geldt niet alleen voor volautomatische machines, maar ook voor alle merken touwmachines en scoresystemen.

Heeft u hulp nodig bij het oplossen van lastige, of steeds weer terugkerende storingen in uw bowlingcentrum? Neem dan kontakt op met een van onze dealers. Zij kunnen uw dringende problemen snel en vakkundig oplossen, maar u desgewenst ook prima adviseren over andere zaken zoals periodiek onderhoud, revisie, reparatie en vernieuwing van uw bowling apparatuur.