nederlands
deutsch
english
Maximum Technology
Home Nederlands
produkten voor AMF machines
produkten voor Brunswick machines
produkten voor verschillende merken touwmachines
Automatisch scoresysteem voo bowlingbanen
Motoren voor verschillende merken bowlingmachines
Diverse produkten voor bowlingbanen
Installatie- en gebruikershandleidingen
Verkooppunten van Maximum Technology produkten
Veiligheid van bowlingmachines
Onderhoud van bowlingmachines
Storing bowlingbaan of bowlingmachine

 

Touwbesturingskasten

Maximum Technology heeft een kompleet nieuwe besturingskast ontwikkeld voor alle soorten en merken touwmachines. Deze kasten worden bij de bouw gemaakt voor het type machine dat de klant (groothandel of bowlingcentrum) specificeert. Dit heeft vooral betrekking op het motorvermogen van de pinmotor en de balterugloop (kettinglift of ball accelerator en ballreturn).

Andere functies die de werking van de machine bepalen kunnen worden ingesteld met dipswitches op de printplaat. De besturingskast is zeer eenvoudig van opzet. De machinecyclus wordt tijdens het gebruik van de bowlingbaan kontinu bewaakt en een display op de print geeft eventuele storingen weer. Storingen kunnen hierdoor zeer snel worden gevonden en opgelost.

Motoren

Deze nieuwe motoren voor de Mendes touwmachine. Deze motoren zijn gemaakt met dezelfde hoogwaardige technology die ook wordt toegepast bij de bouw van motoren voor volautomatische machines. Omdat ze volledig elektronisch worden geregeld, zijn ze onderhoudsvrij.

Omdat deze motoren zowel vooruit als achteruit kunnen draaien, kunnen vele mechanische komponenten zoals beide elektromagnetische koppelingen en diverse tandwielen met ketting worden verwijderd. Dit vermindert de kans op storingen aanzienlijk en bespaart u veel tijd en geld voor onderhoud.

Deze motoren worden alleen maar aangeschakeld tijdens het optillen en neerzetten van de pins en draaien in tegenstelling tot de oude motoren, niet de hele tijd dat de baan in gebruik is. Hierdoor wordt er ook nog eens aanzienlijk bespaard op de stroomkosten en verdienen deze motoren zichzelf in de loop van de tijd weer terug.
Voor meer informatie: e-mail naar (info@maximumtechnology.nl) of neem kontakt op met een van onze dealers.